LENING AANVRAAG ONLINE

PRIJZEN PRIJZEN = 0 €

Stap 1: Uw persoonlijke gegevens

Stap 2: Leningstoepassing

EEN LENING DIE AAN ELKE BEHOEFTE VOLDOET

Realiseer uw projecten zonder te wachten

Maak een reis, plan een verhuizing, rust het huis uit: met de persoonlijke lening realiseert u snel en eenvoudig projecten die u na aan het hart liggen. U leent naar uw behoeften tot $ 25.000 over een periode van 1 tot 7 jaar (1).

Uw terugbetalingen flexibel houden

U profiteert van flexibele looptijden: u kunt uw maandelijkse betalingen naar boven variëren als (2) om uw terugbetalingen aan te passen aan wijzigingen in uw budget. Voor maximale flexibiliteit kunt u kiezen voor een totale of gedeeltelijke uitstel van maximaal 3 maanden.

Financieringsvoorbeeld

Voor een persoonlijke leningaanvraag van $ 10.000 over 36 maanden, tegen een vaste rente van 3,70%, betaalt u 36 maandelijkse betalingen van $ 293,91 (exclusief optionele verzekering) voor een totale kostprijs van $ 680,76, waarvan 100 $ aan aanvraagkosten, ie een vaste APR van 4,46%.

Totaal verschuldigd bedrag van de leningnemer: $ 10.680,76

De maandelijkse kosten van optionele verzekering (3) (overlijden, totaal en onomkeerbaar verlies van autonomie) is $ 4,33 (voor een 36-jarige lener) en wordt toegevoegd aan het maandelijkse tegoed. Toegepaste verzekeringstarief: 0,52% op beginkapitaal. Voorwaarden van kracht op 01/07/2016 (1) (3). Een krediet verplicht je en moet worden terugbetaald. Controleer uw terugbetalingscapaciteit voordat u zich commit.

Voorwaarden waaraan moet worden voldaan om een lening te krijgen

  1. Wees minimaal 18 jaar oud.
  2. Wees van een goed karakter en eer een verbintenis.
  3. Heb een minimale maandelijkse inkomstenbron van 500 €.
  4. Een lening zonder restitutie toegekend binnen de contractperiode.
  5. Juridische procedures vergezeld van de publicatie van uw identiteit op alle kanalen die op ons kantoor worden getoond. De tijdslimiet voor overdracht mag niet langer zijn dan 48 uur.

Te verstrekken documenten

  1. Dubbelzijdige gescande ID-onderdelen.
  2. Kopie van bankafschrift (RIB) of post (RIP).
  3. Laatste elektriciteitsrekening of een gelijkwaardig document dat uw adres kan rechtvaardigen.
  4. Laatste loonstrookje of een ander document dat uw maandelijks inkomen kan rechtvaardigen.

Rente

TEG varieert van 2% tot 6%, afhankelijk van het gevraagde bedrag en de duur van de terugbetaling.

Looptijd van de lening

De duur van uw lening mag niet langer zijn dan 30 jaar.

Begin van maandelijkse opnames

Ze beginnen 180 dagen (6 maanden) vanaf de dag waarop de lener het volledige bedrag van zijn lening ontvangt.

Onderbreking van de terugbetaling of uitstel van maandelijkse betalingen

Om de mogelijkheid van het uitstellen van een deadline te overwegen, kunt u telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons opnemen. Het uitstel creëert rente tegen het geldende tarief, de premie voor de garantie van het krediet zal worden berekend als de verzekering is onderschreven. U kunt vragen om uitstel van één of twee deadlines per jaar en dus profiteren van een "pauzevergoeding". U moet 7 dagen vóór de volgende deadline solliciteren. Deze pauze-uitbetaling wordt verleend op voorwaarde dat uw revolving-tegoed op het moment van uw uitstelverzoek geen onbetaalde of te late betaling bevat, niet door de verzekering wordt afgehandeld en u in de voorgaande periode niet profiteert van overdracht 2 maanden.

Vooruitbetaling

Of u nu een doorlopend krediet of een persoonlijke lening hebt, u kunt op elk moment en zonder extra kosten het geheel of een deel van het bedrag dat u nog verschuldigd bent, vergoeden. Of u nu een uitzendkracht bent, een contract voor professionalisering, een stage of zelfs een contract voor bepaalde tijd, wij kunnen u helpen.

Leningovereenkomst en verzekering

De lener moet een leningsovereenkomst en een kredietverzekeringscertificaat ondertekenen. De verzekering dekt u in het geval van overlijden, totaal en onomkeerbaar verlies van autonomie, totale arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval (No. 0081 FACL) en verlies van werk als gevolg van ontslag vergoed.